Bröllopsfotografering 2012 – favoriter

Nu kan jag med glädje summera året 2012, ett riktigt bra och trevligt år med alla olika personer jag har fått träffa framför kameran. Både brudpar och barn har jag fått äran och förtroendet att fotografera i sol och i skur. Inte bara från Linköping, utan även Stockholm och Göteborg har jag levererat bilder till, vilket så klart är väldigt roligt.

Inför varje år sätter man alltid lite nya mål med året som kommer, och precis som för året som varit och året som kommer så är målet kvalité och känsla. Det är inte mängden uppdrag som är viktigt utan det är hur bra dom blir som är det viktigaste för mig. Eftersom jag inte fotograferar bröllop och barn på heltid har jag heller inte krav på mig att hinna med allt och alla, jag tar det som passar min kalender just vid den speciella tidpunkt det gäller. Och dom kunder jag bokar in ser jag till att leverera så bra det bara finns möjlighet till att göra, oavsett om det är bröllopsfotografering eller barnfotografering.

En nyhet under 2012 är att jag kom med i en bildbyrå, där jag får chansen att sälja mina bilder, samt ta bilder på uppdrag. Det jag ser framöver är att jag kan komma att efterlysa fotograferingar som jag kan använda till försäljning, i utbyte får kunden ett kraftigt reducerat pris eller en helt gratis fotografering. Detta är fortfarande nytt för mig så det behöver utforskas mera. Men håll utkik på hemsida eller facebook för unika kampanjer och möjligheter.

Jag vill även rikta ett speciellt tack till min fru och arbetskamrat som gör allt detta möjligt, och dessutom levererar Linköpings finaste brudbuketter. BlomDekor.se

Som en liten avslutning och tack till alla mina brudpar under året kommer här ett sista bildspel men mina personliga favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.