Barn och familjefotografering

DZP1084 - Barn och familjefotografering

Fota dig eller dina barn och barnbarn!

Att fotografera barn är alltid en stor utmaning, vilket gör det hela väldigt spännande! När det gäller barnfotografering är det viktigt att det sker på barnets villkor. Välj den tid på dagen som passar bäst för just ditt barn. Kanske är ditt barn som gladast efter maten eller efter att ha sovit en stund. Allt hänger ju lite på hur gammalt barnet är, därför ser alla barnfotograferingar helt olika ut. Tålamod är en förutsättning både för fotograf och förälder. Vi fotograferar alltid i barnets tempo.

Familjer fotar jag i både hela familjer och uppdelat, lite beroende på humör vid tillfället. Ibland är kanske syskonet på bättre humör till en början och då kan man börja där. Sen brukar det släppa även för resten av familjen.

Var vill man fota?

Vad du som förälder vill ha för bilder är avgörande för var fotograferingen ska äga rum. Att använda sig av naturen ger ett fantastiskt liv i bilderna, våren har sina färger och höst och vinter sina. Bara fantasin kan sätta stopp!

Vad kostar det?

I mina färdiga paket får du alltid högupplösta filer som du själv kan framkalla, självklart kan jag hjälpa till att framkalla både professionella pappersbilder, förstoringar och canvastavlor till bra priser. Även riktigt fina fotoböcker som är något utöver det vanliga.

Var fotograferar jag?

Linköping med omnjed, vill du att jag kommer till en annan plats så går det så klart lösa mot resekostnader.