Bröllopsfotografering

101 berg  ZP92157 - Bröllopsfotografering

Föreviga ögonblicket

Vilket härligt beslut ni tagit genom att gifta er. Det är nu den stora planeringen börjar för att denna dag ska blir så bra som den bara kan bli. Att planera sitt bröllop tar tid och man lägger många timmar med att leta och fixa allt man önskar till sitt bröllop. En stor del av denna dag är att föreviga ögonblicket, att kunna minnas dagen många år framöver. Kunna ha möjlighet att ta fram bilder då och då och komma ihåg känslan som infann sig på er bröllopsdag.

Varför ska man anlita mig

Bröllopsbilder är alltid en ny utmaning, trots närmare 100 fotograferade brudpar sedan 2005 så är det alltid en speciell känsla oavsett vilket brudpar det är. Alla är så olika, alla har olika önskemål, det gör hela fotograferingen så unik varje gång. Att sedan leverera de klara bilderna är alltid lika uppskattat då det kanske har gått en tid och man har samlat sig efter den stora händelsen. Så, varför ska man anlita mig eller någon annan bröllopsfotograf med erfarenhet? Jo, för att det som finns kvar av er stora dag, det är bilderna. Oavsett hur god mat det var, eller hur många härliga gäster ni hade så är det bilderna som är minnet som ni har med er för resten av ert liv. Det är min uppgift att skapa det minnet, låt mig göra det på mitt sätt.

Som extra ess i rockärmen är jag såklart gift med en florist, därför kan jag även ombesörja leverans av blommor till er.

Hur gör man?

Ja, det finns olika sätt. Alla sätt är bra, och det som passar er är ju så klart bäst. Därför är det väldigt bra att ni beskriver för mig i ett mejl när ni kontaktar mig vad ni har för förväntningar och idéer. Samt kanske en liten berättelse om er själva. Jag fotar endast brudpar utomhus, alltså inte i studio. Jag levererar levande bilder med känsla, den får man inte i en studio. Tillsammans finner vi en plats eller flera som passar det önskemålet som ni har. Kanske har ni redan en drömplats att fotas på? Kohagen, stan, slottet, golfbanan, etc…. Det finns inga gränser för en fotografering, endast era.

Vad kostar det?

För att kunna erbjuda en hög standard behövs det både bra utrustning och bra kompetens. Jag uppgraderar min utrustning löpande för att alltid leverera så bra teknisk kvalité som möjligt. Jag använder dom bästa leverantörerna för att leverera en så hög kvalité som möjligt både på bilder, böcker och förstoringar.

Jag har även valt att alltid jobba utifrån olika bildpaket, för att du som kund ska få ut så mycket ut av fotograferingen som möjligt. Från och med säsongen 2013 ingår ALLA bra bilder i ALLA paket, dessa kan framkalla om och om igen. Min mycket omtyckta bok ingår nu i alla mina paket, måste ses! Se gärna bloggen för tidigare exempel.

Ett väldigt bra tips till det blivande brudparet är att önska sig sin bröllopsfotografering i bröllopspresent, vad kan vara en bättre gåva?

Mina bröllopspaket börjar från 10.000kr

För att få tillgång till full prislista skickar ni iväg ett mejl via kontaktsidan.

Var fotograferar jag?

Jag fotograferar dom flesta bröllopsfotograferingar i Östergötland då jag utgår från Linköping. Jag kan såklart ta mig till andra orter i Sverige mot en resekostnad. Hör av dig för vidare information.