Barnfotografering Linköping många på en gång

Under slutet på 2012 hade jag väldigt mycket barnfotograferingar. Det är ett angenämt problem som jag gärna har, speciellt högt tryck brukar det bli innan jul då jag får tacka nej till en del. Jag brukar ju försöka uppdatera här när jag har fotograferat någon för att visa lite av det man gör, både bröllop och barn/familjefotografering är ju nått jag brinner för.

Så här har jag satt ihop en lång bildremsa med bilder från dom barn och familjer jag fotat den senaste tiden som jag inte hunnit med att presentera. Denna tiden på året är det ofta lugnare så önskar du fotografera din familj hör gärna av dig för att boka en tid.

Även bildgalleriet är uppdaterat.

barnbarn - Barnfotografering Linköping många på en gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.