Barnfotografering

Fota ditt barn eller barnbarn!

Att fotografera barn är alltid en stor utmaning, vilket gör det hela väldigt spännande! När det gäller barnfotografering är det viktigt att det sker på barnets villkor. Välj den tid på dagen som passar bäst för just ditt barn. Kanske är ditt barn som gladast efter maten eller efter att ha sovit en stund. Allt hänger ju lite på hur gammalt barnet är, därför ser alla barnfotograferingar helt olika ut. Tålamod är en förutsättning både för fotograf och förälder. Vi fotograferar alltid i barnets tempo.

Var vill man fota barnet?

Vad du som förälder vill ha för bilder är avgörande för var fotograferingen ska äga rum. Att använda sig av naturen ger ett fantastiskt liv i bilderna och lämpar sig kanske bäst för den varmare delen av året. Under den kallare delen av säsongen kan jag ta emot er i min egna studio i Vikingstad.

All barnfotografering utförs under helger (vinter) eller eftermiddagar när man kan vara ute (sommar).

Vad kostar det?

I mina färdiga paket får du alltid högupplösta filer som du själv kan framkalla, självklart kan jag hjälpa till att framkalla både professionella pappersbilder, förstoringar och canvastavlor till bra priser. Även riktigt fina fotoböcker som är något utöver det vanliga, prislistan för barn och familj hittar du här.

Var fotograferar jag?

Studion har jag i en lokal i Vikingstad, strax utanför Linköping. Annars fotar jag ditt barn hemma i din trädgård eller på lekplatsen eller vart nu nu skulle önska. Dock fotar jag enbart barnbilder i Linköping med omnejd.

 

Jag är medlem i http://www.barnfotografer.se/